HOME

EL MEU PRIMER FESTIVAL
MODIBAND SERVEIS
CONTACTE
   cat   esp   fra   eng 


A banda dels projectes d’iniciativa pròpia MODIband ofereix serveis de programació, producció i assessorament cultural a administracions públiques, entitats i empreses diverses.


→ PROGRAMACIÓ I PRODUCCIÓ DE CINEMA PER NENS I NENES

→ PROGRAMACIÓ I PRODUCCIÓ DE CINEMA A LA FRESCA

→ PROGRAMACIÓ I PRODUCCIÓ D’ESPETACLES ESCÈNICS

→ ASSESSORAMENT I CONSULTORIA CULTURALActualment al món es produeix un determinat tipus de cinema per nens i nenes que circula per canals alternatius als de les sales comercials. Parlem d’obres d’autor, pel·lícules de caràcter més artístic, films amb una clara intenció pedagògica darrera que es mouen per objectius no únicament comercials. Són curtmetratges i llargmetratges que s’exhibeixen sobretot en festivals especialitzats d’arreu del planeta.

MODIband ofereix la seva experiència i coneixement d’aquest sector per programar cicles de cinema infantil de tota mena i sessions monogràfiques específiques per encàrrec, així com per gestionar els drets i la producció dels actes vinculats. A MODIband ens agrada la tria acurada i adequada de pel·lícules al públic i l’espai en el que programem, i defensem la importància de contextualitzar sempre l’obra que es presenta i d’establir un diàleg amb el públic que provoqui la reflexió sobre l’experiència viscuda.
 


MÓN LLIBRE
Disseny del programa “Cinema i Literatura” per la festa del llibre organitzada per l’Institut de Cultura de Barcelona

 


FUNDACIÓ “LA CAIXA”
Programació i gestió dels programes de cinema per nens i nenes

 


XARXA DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA
Disseny del projecte “Contes animats: un viatge del paper a la pantalla”


MODIBAND / CARRER CAMPS i FABRÉS, 3-11, 2n-8ª, 08006 BARCELONA · TEL: (+34) 93 302 35 53 MÒB: (+34) 678 904 645 / modiband@modiband.com